Achtergrond & Visie

Achtergrond

Jolanda (1966) werkte jaren als personeels- c.q. HR-adviseur binnen profit- en non-profitbedrijven. Zij studeerde Personeel en Arbeid aan de Hogeschool van Amsterdam waarna ze de Voortgezette Opleiding voor Supervisie en Coaching volgde. Sinds 1 januari 2003 werkt zij als zelfstandig personeels- c.q. HR-adviseur, coach en supervisor waar zij bij verschillende organisaties een schat aan ervaring heeft opgebouwd. Met haar heldere, verantwoordelijke, daadkrachtige en resultaatgerichte manier van handelen, bereikt zij bij haar diverse opdrachtgevers uitstekende resultaten.

In 2016 heeft Jolanda een leergang Arbeidsrecht aan de VU afgerond om haar professionaliteit verder uit te breiden met de juridische kennis die nodig is binnen haar vakgebied.

Visie

Als uitgangspunt heeft Jolanda dat het nemen van de eigen verantwoordelijkheid en respect voor een ander (en zijn/haar werk) het fundament vormen voor iedere (wenselijke) verandering. Het dragen van deze verantwoordelijkheid is niet altijd gemakkelijk. Door haar eerlijke, respectvolle en directe benadering helpt ze mensen om hier beter mee om te gaan en van daaruit naar zichzelf en hun mogelijkheden te kijken. Wederzijdse openheid en vertrouwen zijn voor Jolanda essentieel om tot een gewenste verandering te komen.